Gouden tips voor het organiseren van een december etentje


Het is bijna december. De tijd van Sinterklaas, kerst, oud- en nieuw, en vooral veel gezelligheid en sfeer.

En de decembermaand betekent ook eten. Van Sinterklaas etentjes tot aan kerstdiners en nog veel meer.

Ben jij dit jaar aan de beurt om het kerstdiner te organiseren? Dan hebben wij een aantal handige tips die kunnen helpen om het diner tot een succes te maken.

Wist je trouwens dat je bij ESG Verhuur alles huurt voor je kerstdinner? Van een oven tot aan een stoel, en vanaf een bordje tot een compleet servies voor een 12-gangen menu.

Servies huren

Ben je van plan om een viergangendiner te maken voor heel de familie? Dan kan het zijn dat je servies te kort komt. Het is niet nodig om hiervoor een nieuw servies aan te schaffen, bij ons kun je namelijk een servies huren. Ook andere spullen die je nodig hebt tijdens het diner zijn bij ons te huur. Wij verhuren namelijk ook bestek, glazen, tafels, stoelen en meer.

Kijk hier om meteen te zien welke serviezen wij verhuren


Eten voorbereiden

Geeft u een groot feest met eten? Dan kan het handig zijn om het eten alvast voor te bereiden en warm te houden in warmhoudbakken. Zo sta jij niet in de keuken terwijl je gasten zitten te eten maar kan je gezellig met ze mee eten. Er zijn verschillende maten warmhoudbakken bij ons te huur.

Met een beetje hulp van ons wordt het organiseren van een etentje een stuk makkelijker. Wij wensen je alvast een heerlijke decembertijd toe!